kinowar.com

“Холодний розрахунок”: перший погляд на Оскара Айзека в новому продюсерському проекті Мартіна Скорсезе

 14.07.2021  Кадри, Новини

16 вересня в українських кінотеатрах виходить трилер “Холодний розрахунок”, автор сценарію та режисер – номінант на премію “Оскар” Пол Шредер, сценарист легендарних фільмів Мартіна Скорсезе “Таксист” та “Скажений бик”. Серед попередніх режисерських робіт Пола Шредера – культові стрічки “Американський жиголо” і “Перша реформаторська”. Крім того, Мартін Скорсезе виступив продюсером трилера.

Холодний розрахунок Пол Шредер

Головну роль у фільмі виконав Оскар Айзек (“Дюна”, трилогія “Зоряні війни”, “З машини”), який зіграв Вільяма – справжнього майстра серед професійних гравців в покер.

Офіційний синопсис повідомляє:

Головне у покері – зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Саме ці навички Вільям опанував досконало, коли вирішив почати нове життя. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії та великих грошей. Це його шанс назавжди залишити позаду таємниці минулого. Проте коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям потрапляє у гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші.

Також у фільмі зіграли: Тай Шерідан (“Першому гравцеві приготуватися”, франшиза “Люди Ікс”, “Нічний портьє”), Тіффані Хеддіш (“Гламурний бізнес”, “Королеви криміналу”, “Ульотні дівчата”) і тричі номінант на премію “Оскар” Віллем Дефо (“Аквамен”, “Джон Вік”, “Маяк”).

Холодний розрахунок

Зйомки трилера “Холодний розрахунок” стартували взимку 2019-2020-го року і до завершення картини залишався лише один знімальний тиждень, коли в березні 2020-го в Лос-Анджелесі ввели карантин і зупинили всі зйомки.

Холодний розрахунок з Оскаром Айзеком

“Холодний розрахунок” став одним з перших проектів, якому влада міста дозволили завершити виробництво в липні 2020-го, коли весь ансамбль зміг повернутися на знімальний майданчик.

В українських кінотеатрах детективний трилер “Холодний розрахунок” з Оскаром Айзеком у головній ролі вийде тільки в кінотеатрах 16-го вересня. Трейлер фільму з’явиться найближчим часом.

Оскар Айзек - перший кадр трилера Холодний розрахунок

Читайте також:

Усі фільми Мартіна Скорсезе – від найгіршого до найкращого

Найочікуваніші фільми 2021 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі