kinowar.com

Чорна комедія Джорджа Клуні виходить у прокат

 08.11.2017  Новини, Трейлер

16 листопада в український прокат виходить чорна комедія Джорджа Клуні за сценарієм братів Коенів – «Субурбікон». Головні ролі у фільмі виконали Метт Деймон і Джуліанна Мур.

Дія фільму відбувається у 1950-і. Зразкова сім’я Мейерсів, що живе у тихому містечку Субурбікон, переживає вторгнення в їх сімейне гніздечко. Ця подія штовхає на найгірші вчинки в їх ідеалістичному житті – шантаж, помсту та зраду.

Субурбікон

Після чотирьох ролей, зіграних Джорджем Клуні у братів Коенів, актор вирішив втілити на екрані їх сценарій в дусі «Фарго». Сюжет про Мейерсів з реального життя: в 1957 році в Левіттауні, Пенсильванія, жителі вчинили схожим чином, оголосивши війну чорношкірим сусідам. «Субурбікон» – перша режисерська робота Джорджа Клуні, в якій він не зіграє ролі.

Субурбікон

Головні ролі у фільмі виконали володарі премії «Оскар» Метт Деймон і Джуліанна Мур, а також лауреат «Золотого глобуса» Оскар Айзек. Всі вони раніше знімалися у фільмах Коенів.

Субурбікон

Міжнародна прем’єра фільму відбулася на Венеціанському кінофестивалі, де він претендував на «Золотого лева» і був відзначений премією фонду Міммо Ротелла – свого часу її отримували Абель Феррара, Хаяо Міядзакі, Олександр Сокуров. «Субурбікон» – сміливе, відмінно зроблене видовище, яке знайде свою публіку» – написали після прем’єри Variety.

Субурбікон

Оператором фільму виступив володар премії «Оскар», постійний оператор Пола Томаса Андерсона Роберт Елсвіт. Музику до стрічки написав Олександр Деспла, володар і номінант на премію «Оскар» за кращий саундтрек.

Субурбикон

«Субурбікон» виходить у прокат 16 листопада. Напередодні, 14 листопада, в столичному кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) відбудеться допрем’єрний показ. Спонсор заходу – ТМ Jack Daniel’s.

Субурбикон фильм Джорджа Клуни

Інформаційна підтримка: Нова пошта 
Медіапартнери: NRJКорреспондентТеленеделяOfficiel-onlineThe Village УкраїнаPlatformaХорошее кино

Коментарі