kinowar.com

Ідріс Ельба та Тільда Свінтон у фентезі “Три тисячі років бажань” з 24 листопада у кіно

 19.10.2022  Новини

Фентезі “Три тисячі років бажань” від лауреата премії “Оскар” режисера “Шаленого Макса: Дорога гніву” Джорджа Міллера у кінотеатрах з 24 листопада . Головні ролі виконали Ідріс Ельба (“Загін самогубців: Місія навиліт”, “Форсаж: Гоббс та Шоу”, “Гора між нами”) та Тільда Свінтон (“Доктор Стрендж”, “Французький вісник”, “Костянтин: Володар темряви”).

Сюжет нового епіку від Джорджа Міллера:

Вже три тисячі років перед очима Джина (Ідріс Ельба) проносяться епохи, цілі цивілізації та династії, що гинуть через власні пристрасті. Господарі його змінювалися, але жоден не встиг звільнити Джина. Нарешті, у наші дні його доля опиняється в руках Алетеї (Тільда Свінтон) — видатної вченої, яка знає, чим зазвичай закінчуються історії про джинів, а тому не поспішає загадувати свої три бажання. Це неймовірне знайомство дозволить їм обом подивитися на світ по-новому і подарує набагато більше, ніж вони могли побажати.

Цар Соломон і цариця Савська, султан Сулейман та інтриги Хюррем-Роксолани, загадковий Стамбул або сучасний Лондон – історія Джина у виконанні Ідріса Ельби не залишає байдужими, недарма культовий режисер Джордж Міллер мріяв зняти “Три тисячі років бажань” більше 10 років і тільки після успіху “Шаленого Макса: Дорога гніву” зміг повернутися до своєї мрії. Як і у випадку “Шаленого Макса” перший показ нового фентезі відбувся у рамках Каннського кінофестивалю і нарешті довгоочікуване та вишукане кіно з’явиться на великих екранах в Україні.

Названа західною пресою “любовним посланням історіям та усьому живому та духовному” новая фентезійна картина заснована на оповіданні британської письменниці та поетеси, лауреатки Букерівської премії А. С. Баєтт. Композитором стрічки виступив Junkie XL (“Шалений Макс: Дорога гніву”, “Бетмен проти Супермена”, “Їжак Сонік 2”, “Дедпул”), оператором – Джон Сіл (“Шалений Макс: Дорога гніву”, “Турист”, “Талановитий містер Ріплі”), дизайнером по костюмам – Кім Барретт (“Матриця”, “Шан Чі та легенда десяти кілець”, “Аквамен”, “Хмарний атлас”). За візуальні спецефекти відповідала команда, яка працює над картинами Marvel, франшизами “Голодні ігри” та “Люди Ікс”.

Романтичне та витончене фентезі “Три тисячі років бажань” з Ідрісом Ельба та Тільдою Свінтон від режисера Джорджа Міллера у кінотеатрах з 24 листопада.

Читайте також:

Найкращі комедійні серіали 21 століття

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі