kinowar.com

І будуть люди: відбулась прем’єра трейлеру нового українського серіалу

14 вересня о 20:15 на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра історичної саги «І будуть люди» виробництва студії FILM.UA на замовлення Міністерства культури та інформаційної політики України. Це епічна драма та екранізація епохального роману Анатолія Дімарова, в основі якого – людські долі на зламі історичних подій України початку 20 століття.

І будуть люди

Сьогодні в рамках промокампанії творці серіалу презентували офіційний постер і трейлер проєкту, а також запустили промосайт, на якому зібрано повну інформацію про проєкт, команду, персонажів та цікаві факти зі зйомок.

Промосайт «І будуть люди» stb.ua/i-budut-ludi/

У рамках промокампанії вийдуть ще чотири відеоролики, що познайомлять глядачів із головними героями, сюжетними лініями та поворотними подіями серіалу.

І будуть люди постер

«Глядачеві може здатися, що ролики розказують історії українців у ХХ столітті, але це не так. Ці ролики про нас з вами сьогоднішніх, про те, що ми нині стикаємося з тими ж проблемами, переживаннями та драмами, що й наші прабабці та прадіди. Це історії про те, як ми українці живемо, як боремось, як віримо у часи війни. Це про те, що в нас завжди перемагає любов. До життя, до країни, один до одного, про те, що поки існує любов, доти не зникне Україна та українці», коментує керівник відділу ефірного промо телеканалу СТБ Лідія Паньків.

І будуть люди

Сага «І будуть люди» покаже знакові в історії України події початку ХХ століття: Першу світову війну, розкуркулення, революцію, Голодомор. У серіалі 12 епізодів, що детальніше знайомлять з 12 основними героями та  їхніми долями. Пристрасне кохання, драматичні історії, людські цінності. Люди, які жили 100 років тому, стануть близькі та зрозумілі нам сьогоднішнім.

«Це історія нашої країни, наших дідів та прадідів. Вона складна, багатогранна та не завжди позитивна, оскільки нашим предкам довелося зіткнутися з травматичними подіями, що перевернули весь уклад їхнього життя, обрати свій шлях та жити далі. Ми маємо знати цю історію та черпати з родинних розповідей мудрість. Адже й сьогодні ми живемо у світі, що стрімко змінюється, і багато подій сторічної давнини знаходять своє відображення в сьогоденні. «І будуть люди» – це сімейна сага, в якій кожен зможе знайти близьку собі історію та впізнати в героях своїх рідних», – розповідає креативний продюсер проєкту Олеся Лук’яненко.

І будуть люди

У ролях: Остап Дзядек, Акмал Гурєзов, Олена Борозенець, Катерина Григоренко, Віктор Жданов, Костянтин Темляк, Олександр Піскунов, Олександр Мавриць, Макар Тихомиров, Анна Тамбова, Віталій Ажнов, Аліна Костюкова, Ігор Колтовський

Режисер-постановник: Аркадій Непиталюк

Продюсери: Сергій Демидов, Віктор Мирський, Людмила Семчук

Креативний продюсер: Олеся Лук’яненко

Автори сценарію: Тетяна Щегельська, Тарас Антипович, за романом Анатолія Дімарова “І будуть люди”

Виробництво: FILM.UA, на замовлення Міністерства культури та інформаційної політики України, телеканалу СТБ

Дивіться історичну сагу «І будуть люди» з 14 вересня з понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі СТБ.

Якщо вам подобається те, що ми робимо, підтримайте наш проект

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі