kinowar.com

Ґільєрмо дель Торо отримав зірку на Голлівудській алеї слави

 07.08.2019  Новини

Вже завтра, 8 серпня, у широкий прокат виходить хоррор «Страшні історії для розповіді у темряві» від лауреата премії «Оскар 2018» Ґільєрмо дель Торо. Це екранізація найстрашнішої книги, яку тільки можна уявити. Через неї ламали списи журналісти, психологи та літератори, її забороняли, опльовували, нею захоплювалися.

Страшные истории для рассказа в темноте

А вже сьогодні творець картини отримав зірку на Голлівудській алеї слави. Відома співачка Лана дель Рей, яка написала пісню до фільму, також брала участь у церемонії.

Гильермо дель Торо аллея славы

Кліп вийде одночасно з релізом, а фрагмент пісні з фільмом вона виклала в свій Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0ytdvshbJ8/

Гильермо дель Торо Лана дель Рэй Дж Дж Абрамс

«Страшні історії для розповіді у темряві» – це екранізація культової трилогії жахів Елвіна Шварца. Трилогію називають однією з найжахливіших книг у історії дитячої літератури. Але діти та підлітки кількох поколінь читають і перечитують ці книги та захоплюються ними до сих пір.

Ґільєрмо дель Торо: «Ми змогли екранізувати найстрашнішу книгу, яку тільки можна уявити» – популярну трилогію Елвіна Шварца. Через цю книгу ламали списи журналісти, психологи, літератори, її забороняли, опльовували, нею захоплювались. Але «Страшні історії…» знову з нами, тепер уже – в кіно».

Страшные истории для рассказа в темноте

Страшные истории для рассказа в темноте

Коментарі