kinowar.com

Помер актор франшизи «Джон Вік»

 21.03.2023  Новини

У Лос-Анджелесі пішов з життя актор Ленс Реддік, відомий за фільмами про Джона Віка і серіалом «Дроти». Йому було 60 років, повідомляє Variety.

Подробиці наразі неоприлюднені. Відомо лише, що Реддік помер у своєму будинку з природних причин. Так висловився представник актора. Кіану Рівз, що разом із Реддіком знімався в кримінальній екшн-франшизі «Джон Вік», а також режисер фільмів Чад Стагелські виказали співчуття родині.

Ленс Реддік народився у Балтиморі і в 1990-х роках виконав одну з провідних ролей у серіалі про роботу балтиморської поліції «Дроти», що згодом набув культового статусу. Також актор зіграв у науково-фантастичному серіалі «Межа», детективному серіалі «Босх», фантастично-пригодницькому шоу про виживання на безлюдному острові «Загублені»; у бойовиках «Падіння янгола», «Штурм Білого дому», «Гість».

Проте, мабуть, найбільшої популярності акторові принесла другорядна, проте ефектна й елегантна роль консьєржа кримінального готелю «Континенталь» в серії фільмів «Джон Вік». В цьому образі Реддіка востаннє можна буде побачити з 30 березня, коли в український прокат вийде довгоочікуваний «Джон Вік 4».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.