kinowar.com

Вийшов трейлер комедійного екшена «Втеча на вікенд» від легендарного Люка Бессона

Компанія Green Light Films рада повідомити, що легендарний французький візіонер, режисер, сценарист та продюсер Люк Бессон повертається у світ кіно з майбутнім хітом — «Втеча на вікенд» (Weekend in Taipei). Стрічка стартує ексклюзивно у кінотеатрах 31 жовтня.

Джон Лоулор (Люк Еванс) — відданий своїй справі агент Американського управління по боротьбі з наркотиками, закохався у красуню з Тайваню – Джоуі. Але пара була вимушена розлучитися через те, що дівчина була тісно пов’язана з азійським світом злочинності та корупції. Через 15 років колишні закохані знову возз’єдналися, коли Джон відправився на Тайвань для виконання небезпечної місії, яка пов’язана з високошвидкісними тачками, перегонами, коханням та одвічним пошуком справедливості на фоні багатолюдного Тайбею.

Головну роль в екшені для справжніх фанатів жанру грає Люк Еванс («Битва титанів», «Робін Гуд», «Три мушкетери», трилогія «Гобіт», «Дракула», «Форсаж 7»). Постановником стрічки виступив Джордж Хуан (франшиза «Діти шпигунів», «Мачете»).

«Втеча на вікенд» від легендарного Люка Бессона

Автором ідеї, сценаристом та продюсером напруженого екшену став Люк Бессон — світова легенда кіно, ім’я та роботи якого в якості режисера, знайомі кожному («Її звали «Нікіта», «Леон», «П’ятий елемент», «Жанна д’Арк,, «Ангел-А», франшиза «Артур та маніпути», «Люсі», «Валеріан та місто тисячі планет», «Догмен»).

Також Бессон є продюсером таких хітів: серія фільмів «Таксі», «Багрові ріки», «Округ 13», франшиза «Перевізник», «Револьвер», «Бандитки», «Хітмен» та «Я кохаю тебе, Філіпе Морріс».

Оператором стрічки є давній партнер Бессона Т’єррі Арбогаст, що працював разом з ним на всіх видатних стрічках майстра.

Проєкт повністю знятий на справжніх локаціях одного з найкрасивіших мегаполісів світу — столиці Тайваню Тайбею. Знімальний процес був особисто підтриманий вищим керівництвом країни, мерією міста та управлінням кінематографії. Заради команди Люка Бессона десятки разів перекривалися найважливіші та надвидовищні місця Тайбею. Завдяки ініціативі інтернаціональної знімальної команди та влади Тайваню ми отримали вражаючий екшн зі справжніми трюками в справжніх локаціях мегаполісу, що вважалося неможливим раніше.

А ще саме тут 10 років назад Бессон знімав свій фільм «Люсі» зі Скарлетт Йоганссон у головній ролі.

Оцінити новий хіт від Люка Бессона можна буде лише в кіно з 31 жовтня.

Читайте також:

Найкращі комедії 21 століття

Найкращі бойовики 21 століття

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі