kinowar.com

«Джокер 2» заробив на старті вдвічі менше за оригінал

 07.10.2024  Новини кіно

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» стартував у прокаті гірше за прогнози. За перший вікенд в американському прокаті сиквел зібрав лише 40 млн доларів, тоді як оригінал за перші вихідні на домашніх екранах заробив 96,2 млн, що у два з половиною рази більше.

Решта територій принесла «Божевіллю на двох» ще 81 млн, тобто загальна каса на старті склала 121 мільйон доларів. Але щоб окупити 200-мільйонний бюджет, картині необхідно зібрати щонайменше 450 мільйонів.

У сиквелі розповідається про зустріч Джокера (Хоакін Фенікс) з Гарлі Квінн (Леді Гага). Режисером виступив той самий Тодд Філліпс. Критики переважно негативно відреагували на продовження і назвали недоречним поєднання жанрів мюзиклу і судової драми.

Нагадаємо, що перший «Джокер», який вийшов у 2019 році, у підсумку на всіх територіях заробив більше мільярда доларів і став першим фільмом-мільярдером з дорослим рейтингом R. Оригінал отримав здебільшого позитивні рецензії, виграв венеційського «Золотого лева» та «Оскар» за найкращу чоловічу роль.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.