kinowar.com

Офіційний трейлер фільму з Джулією Робертс “Повернення Бена”

 25.02.2019  Новини, Трейлер

7 березня у широкий прокат виходить екшен-драма “Повернення Бена”, головні ролі в якій виконали оскарівський номінант Лукас Хеджес і володарка премії «Оскар» Джулія Робертс.

Напередодні Різдва підліток-наркоман Бен Барнс збігає з реабілітаційного центру і повертається додому. Холлі тепло приймає сина, проте скоро переконується, що нічого не змінилося – від хлопця, як і раніше, слід чекати біди. Протягом 24 годин, які можуть назавжди змінити їхнє життя, Холлі повинна зробити все від неї залежне, щоб уникнути краху сім’ї.

Возвращение Бена

Джулія Робертс: «Хеджес написав дуже зворушливу історію. Фільм піднімає тему, яка хвилює сім’ї усього світу: як залежність – від алкоголю, наркотиків, чого завгодно – може вплинути на життя близьких, погубити всю сім’ю ».

Возвращение Бена

Пітер Хеджес: «Джулію з нашою героїнею, Холлі Барнс, пов’язує багато. Вони – матері. Матері, які ніколи не залишать свою дитину в біді, не дивлячись ні на що … Коли ми отримали згоду від Робертс, моє серце калатало, я був страшенно схвильований. Джулія Робертс – моя найулюбленіша актриса. Вона неймовірно розумна, пристрасна і, як я дізнався під час зйомок, одна з найбільш підготовлених актрис, з яким я коли-небудь працював. Робертс обожнюють мільйони».

Возвращение Бена

Рік: 2018

Країна: США

Режисер: Пітер Хеджес

Жанр: драма

Актори: Джулія Робертс, Лукас Хеджес («Готель Гранд Будапешт», «Три білборди за межами Еббінга, Міссурі»), Кортні Б. Венс, Кетрін Ньютон, Рейчел Бей Джонс, Міра Лукреція Тейлор, Тім Гіні («Залізна людина 1,2»), Майкл Еспер, Александра Парк

Тривалість: 103 хв.

Повернення Бена

Коментарі