kinowar.com

Котячі світи Луїса Вейна: офіційний трейлер байопіку з Бенедиктом Камбербетчем

 23.09.2021  Новини, Трейлер

До вашої уваги офіційний трейлер до фільму “Котячі світи Луїса Вейна” з номінантом на премію “Оскар” Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі знаменитого художника-ілюстратора, який назавжди змінив ставлення цілих націй до котів як до домашніх улюбленців.

“Котячі світи Луїса Вейна” – перша повнометражна картина британського вундеркінда і автора багатьох культових шоу Вілла Шарпа. У головній ролі – справжній експерт по ролям ексцентричних геніїв і один з найбільш затребуваних акторів нашого часу Бенедикт Камбербетч (“Доктор Стрендж”, “Шерлок”, “Гра в імітацію”). У ролі його дружини та музи – зірка “Корони” Клер Фой, також у фільмі зіграли Андреа Райзборо, Тобі Джонс, Софія де Мартіно, музикант Нік Кейв і актор-сценарист-режисер Тайка Вайтіті.

Котячі світи Луїса Вейна

Великобританія, 19-е століття. Ексцентричний художник Луїс Вейн стає надзвичайно відомим завдяки сюрреалістичним картинам, в яких постійно повторюються одні й ті ж герої… Котики!

Котячі світи Луїса Вейна

Виконавець головної ролі Бенедикт Камбербетч з теплом говорить про свого нового героя:

Він був надзвичайно талановитий, Луїс Вейн висвітлював своєю живою ексцентрикою весь світ. Його так любили і шанували кілька поколінь, але потім про нього забули, в тому числі тому що він не займався самопрезентацією, його не цікавили такі “матеріальні речі”. І все-таки справедливість перемогла, і давні шанувальники згадали про нього ще при його житті. Хочеться вірити, що наш фільм продовжить цю традицію і розповість ще більшій кількості сучасних людей про цього багатогранного художника.

За словами творця фільму Вілла Шарпа, Камбербетч кілька годин в день тренувався з вчителем, щоб переконливо працювати в кадрі з різною технікою малювання, в тому числі і двома руками.

Котячі світи Луїса Вейна

Що з цього вийшло – дізнаємося вже в цьому році, точна дата прем’єри “Котячих світів Луїса Вейна” буде відома найближчим часом.

Котячі світи Луїса Вейна

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі