kinowar.com

Через війну в Україні Marvel змінить свій новий серіал

 29.06.2022  Новини

Студія внесе ряд сюжетних змін і перезніме новий серіал під назвою «Таємне вторгнення», повідомляє The Direct. Через російське вторгнення в Україну творці шоу видалять зі сценарію усі згадки про росію.

«Таємне вторгнення» – перший марвелівський серіал п’ятої фази. Прем’єра шоу, що буде складатися з шести епізодів, спочатку була запланована на 2022 рік на стрімінговій платформі Disney+, проте наразі перенесена на 2023-й. Відомо, що Семюель Л. Джексон і Бен Мендельсон повернуться до ролей Ніка Ф’юрі та скрулла Талоса з фільмів. Актори зазначають, що атмосфера шоу буде просякнута політичною параноєю, як у трилерах 70-х років.

В акторському складі також фігурують Емілія Кларк, Олівія Колман, Кармен Іджого, Крістофер МакДональд, Кобі Смолдерс та інші. Сюжетні подробиці не розголошуються, проте очевидно, що частина подій відбувається у росії або якось із нею пов’язана (папараці, що побували на знімальному майданчику в Англії, зняли декорації, що імітували москву, зокрема красну площу). Тож Marvel змінить місце дії. Перезйомки на новій локації та в нових декораціях мають розпочатися за два тижні.

Нагадаємо, днями через російський терор в Україні свій новий фільм також вирішив змінити і перезняти Гай Річі. Йдеться про шпигунський екшн «Операція Фортуна» з Джейсоном Стейтемом. За старим сюжетом там фігурували українські гангстери, проте режисер зазначив, що зараз, коли Україна героїчно протистоїть злочинним російським ударам, неправильно зображувати українців поганими хлопцями.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі