kinowar.com

Гай Річі заради українців змінив свій новий фільм

 25.06.2022  Новини

Культовий британський режисер підтримав Україну у війні з російськими загарбниками і не лише переніс світовий реліз своєї нової стрічки «Операція Фортуна», а й змінив сюжет, за яким погані хлопці, яким протистоїть герой Джейсона Стейтема, були українцями, пише Daily Mail.

За сюжетом цієї шпіонської комедії, який є цілковито вигаданим, агент міжнародної розвідувальної служби під назвою «П’ять очей» має зупинити (не без допомоги гламурної голлівудської зірки у виконанні Джоша Гартнетта) дуже поганих хлопців, що хочуть використати наднову смертоносну зброю масового ураження. За старим сценарієм погані хлопці належали до українського злочинного синдикату, але, як повідомляють інсайдери, у світлі нинішніх подій Гай Річчі та інші автори стрічки вирішили некоректним зображувати українців поганими.

Анонімне джерело, наближене до безпосереднього виробництва фільму, також зазначило, що антагоністів у картині чимало, і вони належать до різних країн і національностей, проте саме українських злочинців творча команда стрічки вирішила прибрати, оскільки у той час, коли реальні українці героїчно захищають мир і свободу, екранні українці не мають виглядати погано.

«Операція Фортуна» мала вийти на екрани ще у березні, проте тепер сцени, в яких фігурували українські гангстери, будуть перезняті, а реліз доведеться почекати до грудня 2022.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі