kinowar.com

Стівен Кінг відреагував на російський ракетний удар по Кременчуку

 29.06.2022  Новини

Американський письменник продовжує підтримувати Україну з перших днів російського вторгнення. Кінг активний у соцмережі, зокрема в Твіттері, і не залишився осторонь трагедії, що днями сталася у місті Кременчук Полтавської області, де російська ракета вдарила по торговому центру, в якому були сотні людей.

Знаменитий майстер жаху назвав ракетний удар терактом. «Російські удари по українських цивільних об’єктах – це терористичні атаки. Слава Україні!», – написав Кінг.

Звісно, твіт отримав чимало лайків і коментарів, і серед них можна побачити допис українського Міністерства оборони. «Стівене, росіяни гірші за всіх чудовиськ у ваших романах», – відповіло Міноборони.

Нагадаємо, з перших днів російської агресії Стівен Кінг відкрито висловлюється проти росії і путіна, якого називає терористом і вбивцею. Письменник розірвав усі контракти з російськими видавництвами і носить одяг з українською символікою. Також фантаст щиро вірить в українські сили і українську перемогу. «путін гадав, що має справу з декоративним песиком, а зіткнувся з росомахою», – написав він раніше.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі