kinowar.com

Авторів серіалу «Кумир» звинуватили у насильницькому порно

 03.03.2023  Новини

Журнал Rolling Stone опублікував статтю про майбутній серіал HBO «Кумир» («Ідол»), котрий ще до виходу встиг стати вкрай скандальним. Видання опублікувало анонімні зізнання тринадцяти членів знімальної групи, що звинуватили творців шоу в експлуатації насильницького сексу.

«Кумир» – це історія токсичних взаємовідносин між юною співачкою Джоселін (Лілі-Роуз Депп) і власником нічного клубу Тедросом (повноцінний акторський дебют співака The Weeknd, котрий також виступив співавтором сценарію). Їх аб’юзивні стосунки доходять до відвертого садомазохізму.

За словами опитаних членів творчої команди, настрій серіалу і атмосфера під час зйомок кардинально змінилися, коли режисерку Емі Саймец замінив Сем Левінсон, знаний за іншим скандальним телешоу «Ейфорія». Тоді «Кумир» буцімто «втратив жіночий погляд» і перетворився на «фантазію чоловіка-аб’юзера про зґвалтування», на «справжнє садистське порно».

Також анонімні джерела розповіли, що у сценарії були сцени, де у персонажа The Weeknd виникає ерекція після побиття героїні Лілі-Роуз Депп, а також де головна героїня повинна протримати у вагіні курине яйце так, аби воно не розбилося, інакше коханець «не буде її трахати». Але зазначені сцени не були зняті.

При цьому дочка Деппа заявила, що Левінсон «найкращий з режисерів, з якими їй довелось працювати», а The Weeknd натякнув, що стаття в Rolling Stone з’явилася через те, що журнал образився на авторів шоу, бо в «Кумирі» є діалог, де власник клубу називає Rolling Stone «неактуальним» для просування молодої співачки.

Серіал «Кумир» мав вийти на телеекрани восени 2022, та прем’єру відклали, і наразі дата виходу невідома.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.