kinowar.com

Автор «Справжнього детектива» покращить сценарій нового «Блейда»

 02.05.2023  Новини

Disney/ Marvel найняла сценариста Ніка Піццолатто, котрий створив культовий серіал-антологію «Справжній детектив», для покращення сценарію нового «Блейда», повідомляє The Hollywood Reporter.

З проєктом «Блейд», котрий перезапустить франшизу про мисливця на вампірів, давно щось не так. Виробництво постійно відстрочується, через що нервує і дратується виконавець головної ролі Магершала Алі. Через творчі розбіжності з продюсерами був замінений режисер. Тепер от студія, судячи з усього, незадоволена драфтом сценарію, який підготував Майкл Старберрі, і запросила Піццолатто переписати наявний текст.

Можливо, кандидатуру Піццолатто якраз і запропонував Магершала Алі, адже актор і сценарист раніше співпрацювали на третьому сезоні «Справжнього детектива».

Наразі постановником «Блейда» значиться французький режисер Ян Деманж, на рахунку якого кримінальна драма «Білий хлопець Рік» і серіал «Країна Лавкрафта». Про сюжет нічого невідомо, окрім походження і характеру головного героя. Реліз заплановано на 6 вересня 2024 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.