kinowar.com

Педро Паскаль доєднався до сиквела «Гладіатора»

 02.05.2023  Новини

Зірка серіалів «Гра престолів», «Мандалорець» і «Останні з нас», фільмів «Кінгсман: Золоте кільце», «Праведник 2», «Диво-жінка 1984» Педро Паскаль поповнив акторський склад майбутнього пеплума від Рідлі Скотта «Гладіатор 2», пише Deadline.

Раніше повідомлялося, що у сиквелі оскароносної стрічки зіграє Дензел Вашингтон. Це значить, що Паскаль і Вашингтон знову попрацюють разом після того, як мали досвід співпраці на проєкті «Праведник 2». Також до касту причетний Баррі Кеоган, відомий за фільмами «Дюнкерк», «Вічні», «Убивство священного оленя», «Банші Інішерина».

Сюжет продовження розгортатиметься через двадцять п’ять років після подій оригіналу навколо сина Максимуса, небожа імператора, котрий має намір посісти законний престол Римської імперії. Сина Максимуса, Люція, зобразить ірландський актор Пол Мескал.

Сценарій підготував Девід Скарпа, котрий раніше написав для Рідлі Скотта історію «Усі гроші світу». Зйомки мають відбутися цього літа у Марокко. Реліз заплановано на листопад 2024 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.