kinowar.com

Актор Даніель Брюль та продюсер Мальте Ґрунерт стануть гостями 12-го ОМКФ

Гостями 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю стануть дворазовий номінант на “Золотий глобус” та премію BAFTA Даніель Брюль та кінопродюсер Мальте Ґрунерт. Разом вони представлять свій новий спільний фільм “Поганий сусід” та проведуть майстер-клас, яким відкриють Літню кіношколу 12-го ОМКФ. Приїзд Даніеля Брюля та Мальте Ґрунерта організовано спільно з Goethe-Institut в Україні.

ОМКФ 2021 Даніель Брюль

Даніель Брюль почав свою акторську кар’єру ще в дитинстві, дебютувавши на німецькому телебаченні. Значний успіх актору принесла трагікомедія Вольфґанга Беккера “Ґуд бай, Ленін!”, в якій Даніель Брюль зіграв головну роль і отримав за неї премію Європейської кіноакадемії. Наступною гучною роботою для актора стала біографічна драма режисера Рона Говарда “Гонка”. За роль автогонщика Нікі Лауди Даніель Брюль був номінований на “Золотий глобус” і премію BAFTA. Актор також відомий за такими фільмами, як “Ультиматум Борна”, “Безславні виродки”, “П’ята влада”, “Перший месник: Протистояння”, “Kingsman: Велика гра” та серіалом “Алієніст”.

Серед найвідомішиї проєктів з продюсерського доробку Мальте Ґрунерта — шпигунський трилер режисера Антона Корбейна “Найнебезпечніша людина”, який було номіновано на “Оскар”, військові драми “Моя земля” Мартіна Зандвлієта та “Наслідки” Джеймса Кента з Кірою Найтлі та Александром Скарсгардом в головних ролях. Мальте Ґрунерт також виступив продюсером стрічки Даніеля Брюля “Поганий сусід”, який вперше був представлений на Берлінському кінофестивалі. Наразі у розробці перебуває серіальна адаптація “Бляшаного барабану” та рімейк культового французького фільму “Шукачі пригод”.

Трагікомедія “Поганий сусід”, яку представлять гості в межах 12-го ОМКФ, — режисерський дебют Даніеля Брюля, у якому він зіграв гіперболізовану версію самого себе. У фільмі Брюль досліджує теми джентрифікації та соціальної нерівності в Берліні. За сюжетом, головний герой Даніель — відомий актор, який разом з дружиною та дітьми живе у пентхаузі в стильному районі Пренцлауер-Берґ. Одного ранку він готується полетіти до Лондона на кінопроби до супергеройського блокбастеру, але дорогою заходить у бар, де зустрічає свого сусіда. Той явно знає набагато більше про Даніеля, ніж герой собі уявляв…

Восени кінодистриб’юторська компанія “Своє кіно” випустить стрічку “Поганий сусід” в національний прокат.

Нагадуємо, що 12-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 14 до 21 серпня. Придбати Фестивальні абонементи можна за посиланням: https://bit.ly/31wldYJ. Також доступні абонементи “Літня кіношкола”: https://bit.ly/3xtfZur.

Читайте також:

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі