kinowar.com

Александр Скашґорд зіграє у новому фільмі Слабошпицького

Шведський актор Александр Скашґорд, голлівудська зірка з фільмів «Легенда про Тарзана», «Ґодзілла проти Конга», «Варяг»…, виконає головну роль у новому проекті титулованого українського режисера Мирослава Слабошпицького, повідомляє Deadline.

Нагадаємо, після каннського тріумфу глухонімої драми «Плем’я» (повнометражного дебюту Слабошпицького, що вийшов на екрани 2014 року) усі з нетерпінням чекали наступної роботи перспективного постановника. Був заявлений проект під назвою «Люксембург». Та він, на превеликий жаль, перетворився у довгобуд і врешті-решт був скасований.

Тож цілих вісім років від Мирослава Слабошпицького не було ні новин, ні новинок. І ось довгоочікуване і вражаюче повідомлення. Український сценарист і режисер зніме стрічку під назвою «Тигр» за однойменним романом американо-канадського письменника і журналіста Джона Вайланта (повна назва книги «The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival» – «Тигр: Правдива історія помсти і виживання»).

Провідну партію виконає Александр Скашґорд. Також в одній з ключових ролей постане американський актор Дейн Де Гаан («Нова Людина-павук 2. Висока напруга», «Валеріан і місто тисячі планет», «Ліки від щастя»). А продюсерами виступлять Бред Пітт і Даррен Аранофскі.

Сюжет розгортається навколо команди зоозахисників, які опікуються тиграми, що перебувають на межі зникнення. Та одного разу їм трапляється тигр-людожер, який нібито мстить усьому людству за нищення природи. Він голодний, лютий і дуже небезпечний. Але ж правда на його боці.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі