kinowar.com

Анджеліна Джолі відмітила Всесвітній день біженців з українськими друзями

 21.06.2022  Новини

20 червня планета відмічала Всесвітній день біженців. Амбасадорка ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі, що наприкінці квітня – на початку травня побувала в Україні і зустрілася з переселенцями зі східного регіону та постраждалими від російських обстрілів дітьми, звісно ж, не залишилася осторонь.

День біженців голлівудська акторка відмітила разом з біженцями, про що стало відомо з її Інстаграму. Вона написала, що провела цей день за вечерею з новими друзями-переселенцями з України та з інших країн, де також триває війна. «Це мої нові друзі з України, Афганістану, Малі, Кот-д’Івуару, Конго, Єгипту, Курдистану, Нігерії та Гамбії», – зазначила Джолі.

«Я вдячна за те, що у таку тяжку добу ці сміливі люди поділилися зі мною своїм часом та своїми історіями. Сім’я, друзі та їжа об’єднують людей, і для мене було честю приєднатися до нових друзів, щоб їсти, ділитися та навчатися», – написала актриса.

Нагадаємо, 30 квітня Анджеліна Джолі завітала до Львова, а потім до міста Борислав Львівської області. Вона зустріла на залізничному вокзалі біженців з Покровська, а у лікарні поспілкувалася з постраждалими від російських бомбардувань дітьми, зокрема тими, що були поранені під час ракетного удару по вокзалу в Краматорську. Джолі була невимовно вражена і навіть розплакалася…

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі