kinowar.com

Анджеліна Джолі завітала до Львова

 30.04.2022  Новини

Сьогодні, 30 квітня, у Львові помітили Анджеліну Джолі. Голлівудська акторка і режисерка ніяк не анонсувала свій візит. Просто приїхала. Просто підтримати Україну і українців. Просто зайшла до львівської кав’ярні випити кави та дружньо помахала усім відвідувачам.

Як відомо, Джолі є послом доброї волі ООН, зокрема амбасадоркою ЮНІСЕФ, тож допомагає дітям з усього світу, що постраждали від війни, голоду, катастроф. Раніше вона вже побувала у Римі і відвідала дитячий шпиталь, де перебувають маленькі біженці з України, що вимушено покинули домівки через російське вторгнення.

Голлівудська зірка підтримує Україну у війні проти російських загарбників з перших же днів. Вона не лише виказує підтримку словами, а й сприяє у гуманітарній допомозі.

Анджеліна Джолі з 2011 року власноруч знімає фільми. І нерідко це стрічки про війни у інших країнах, як, наприклад, «В краю крові і меду» про Боснійську війну і «Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі» про часи правління Червоних кхмерів в Камбоджі. Тож, можливо, режисерка має намір екранізувати і нинішні страшні події в Україні.

Коментарі