kinowar.com

До Львова прибула гуманітарна допомога від Шона Пенна

 29.04.2022  Новини

Львівщина, що прийняла найбільшу кількість українських біженців зі східних, північних та південних регіонів, наразі отримала першу партію гуманітарної допомоги від благодійної організації Core, заснованої Шоном Пенном.

Допомога на суму 70 тисяч гривень прибула до Львівського університету ветеринарної медицини, де зараз перебувають п’ять сотень біженців. Згодом наступні партії гуманітарки мають надійти і до інших осередків тимчасового проживання переселенців, що втекли від російського терору. Зокрема на Львівський залізничний вокзал.

Раніше на благодійні гроші від Core вдалося закупити чимало необхідних харчів: консерви, крупи, макарони, чай, каву… Також були куплені три морозильні камери для зберігання продуктів, кожна з яких коштує понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, у кінці лютого Шон Пенн особисто перебував в Україні і на власні очі побачив вторгнення російської армії. Зараз актор знаходиться вдома, в Америці, та має намір повернутися до України. За словами голлівудської зірки, він навіть готовий взяти до рук зброю і бити російську нечисть разом з героями ЗСУ.

Коментарі