kinowar.com

Анджеліна Джолі зверталася до ФБР з приводу насилля з боку Бреда Пітта

 18.08.2022  Новини

Лише зараз виплили подробиці кримінальної заяви, яку Анджеліна Джолі написала на тодішнього чоловіка Бреда Пітта ще у 2016 року. Про це повідомляє журнал Variety.

Виявляється, тоді акторка звинуватила свого зіркового чоловіка у домашньому насиллі. Вона спілкувалася з агентом ФБР, котрому детально описала випадок на приватному літаку, на якому летіли вона, Пітт і діти. За словами Джолі, між нею і чоловіком розгорнулася суперечка, Пітт кричав, матюкався, трусив її за плечі, кричав, що через неї руйнується сім’я, і навмисно вилив на жінку пиво. Повідомляється, що на акторці залишилися сліди рукоприкладства. Також за її словами, Пітт начебто вдарив сина Меддокса, коли той втрутився у сварку батьків.

ФБР, прокуратура, а також Управління зі справ сім’ї міста Лос-Анджелес розглянули заяву Джолі, проте у результаті було вирішено не висувати Піттові звинувачення і закрити справу. Акторка того ж року подала на розлучення, а Бред Пітт буцімто кинув пити, бо саме через алкоголь поводив себе агресивно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Пітт і Джолі судяться через спільну виноробню на півдні Франції: чоловікові не сподобалося, що екс-дружина продала свою частку без узгодження з ним. Цей суд актриса виграла.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.