kinowar.com

Бред Пітт подає в суд на Анджеліну Джолі

 08.06.2022  Новини

Нещодавній успіх у суді Джонні Деппа, який виграв справу про дифамацію проти колишньої дружини Ембер Герд, мабуть, надихнув Бреда Пітта на власний судовий позов.

Актор має намір судитися з екс-дружиною Анджеліною Джолі, з якою офіційно розлучився 2019 року (судовий процес за справою про розлучення тривав з 2016 по 2019). Зіркові екси до сих пір перебувають у ворожих стосунках і продовжують щось ділити і щось з’ясовувати.

Як пише журнал People, Пітт обурений тим фактом, що Джолі продала свою частку їх сімейного виноробного бізнесу без його згоди. Адже багато років тому, коли пара купила французьку виноробню, вони домовилися, що не стануть продавати свої частки без згоди один одного.

Джолі порушила обіцянку і продала свою частину російському мільярдерові, який одразу розпочав процедуру поглинання. Пітт упевнений, що колишня зробила це навмисно, аби зруйнувати бізнес, який він дуже довго налагоджував і який по-справжньому любив.

У суді Бред Пітт намагатиметься не лише отримати компенсацію за матеріальні і моральні збитки, а й домогтися визнання угоди недійсною.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі