kinowar.com

Анджеліна Джолі повернулася з України і виклала у соцмережу уламок бомби

 05.05.2022  Новини

Голлівудська акторка і режисерка, яка нещодавно у якості амбасадорки ЮНІСЕФ побувала на Львівщині і поспілкувалася з дітьми-біженцями, вперше прокоментувала свій візит до України у Інстаграмі.

Нагадаємо, у Львові Джолі побувала на залізничному вокзалі, де зустріла евакуаційний потяг з біженцями із Покровська (Донеччина), після відвідала дитячу лікарню, де лікуються діти, постраждалі від обстрілів і ракетних ударів, зокрема діти, що втекли з Краматорська. Також акторка побувала у місті Борислав Львівської області, де поспілкувалася з вихованцями реабілітаційного дитячого центру.

Особливо Анджеліну вразила маленька дівчина, яка показала зірці камінь, що взяла собі за іграшку. Камінь той виявився уламком бомби… Актриса виклала фотографію цього уламку і у підписі зазначила, що такі ж самі уламки застрягли в тілах дітей, що постраждали від російського ракетного удару по Краматорському залізничному вокзалу; що лікарі видалили уламки багатьом дітям, та в декого через надмірну близькість до життєво важливих органів і небезпеку втручання ці «камені» так і залишилися всередині.

Джолі наголосила, що постійна і щоденна боротьба усього світу за припинення цієї війни зменшить ризики нового дитячого болю, якого просто не має бути.

Коментарі