kinowar.com

Кері Фукунага побував у Дніпрі

 05.05.2022  Новини

Американський режисер, творець першого сезону «Справжнього детектива» та 25-ї серії бондіани «Не час помирати», продовжує подорожувати з волонтерами українськими містами у рамках благодійного проекту World Central Kitchen. Цього разу Фукунага відвідав Дніпро.

Нагадаємо, раніше постановник побував у Києві і спустився у столичне метро ще тоді, коли на Київщині точилися бої, а метрополітен слугував бомбосховищем і укриттям для біженців і для самих киян. Згодом Фукунага перебрався на схід і зокрема відвідав Харків, що перебував і продовжує перебувати під постійними російськими обстрілами. Під Харковом голлівудський кінематографіст дістав з-під завалів песика.

У Дніпрі команда World Central Kitchen влаштувала дружню вечерю, і Фукунага написав у Інстаграмі, що чудово провів вечір, і подякував «за три години без війни». Звісно ж, після Харкова, по якому ворог гатить без упину, Дніпро здався режисеру мирним і спокійним, хоча під час його перебування у місто полетіла чергова російська ракета.

Раніше постановник в інтерв’ю зазначив, що найбільше його пригнічує і шокує той факт, що декотрі люди до сих пір не вірять, що росіяни цілеспрямовано вбивають в Україні цивільне населення, не жаліючи ні жінок, ні дітей. Таку «сліпоту» Фукунага назвав «хворобою пропаганди», яку, на жаль, майже неможливо вилікувати.

Коментарі