kinowar.com

“Анонім” з Амандою Сейфрід і Клайвом Оуеном виходить в прокат

 18.04.2018  Новини, Трейлер

Фантастичний фільм від режисера «Гаттаки» Ендрю Ніккола з Амандою Сейфрід і Клайвом Оуеном в головних ролях.

Ідеальне суспільство майбутнього: режим тотального нагляду, відсутність особистого життя, приватних територій і цивільних прав. Здавалося б, в повністю контрольованій державі немає місця помилкам і правопорушенням. Але одного разу детектив Сол знайомиться з дівчиною, яка не числиться в базах даних. Перед ним відкриваються двері злочинного світу нової ери…

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

«Анонім» – гостросюжетна антиутопія про світ щасливого майбутнього, де неможливі злочини та змови, бо кожен крок людини легко відстежується і реєструється. Детектив, який розслідує останні в історії нерозкриті вбивства, зустрічає «невідому» дівчину, некеровану і невидиму для влади. Вона може стати наступною жертвою або наглядним доказом того, що новий світопорядок не настільки хороший, як здається.

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

Головна чоловіча роль у фільмі відведена британському акторові Клайву Оуену, відомому широкому колу глядачів завдяки «Лікарні Нікербокер» і знаменитому «Місту гріхів». Номінант на премію «Оскар», володар премій BAFTA і «Золотий глобус» за фільм «Близькість».

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

Оуена захоплює проблематика фільму і бачення її режисером, сценаристом Ендрю Ніколла:
«Я читав кілька сценаріїв Ендрю, і, для мене, він завжди був професіоналом своєї справи. Його посил завжди пов’язаний з темою, яка дуже актуальна і важлива для нашого часу. Але, – продовжує він, – більш того, я відмінно провів час з ним, тому що він не тільки дуже розумний, але у нього прекрасне почуття гумору. Це було відмінна співпраця».

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

Аманда Сейфрід – виконавиця головної жіночої ролі, зірка фільмів «Знедолені», «Час», «Дорогий Джон», «Мамма MIA!», «Листи до Джульєтти». Коли актрису запитали про режисера фільму «Анонім», який, як відомо, м’який в роботі і дуже спокійно керує своїми повноваженнями, Сейфред сміється: «Мозок Ендрю працює дивним чином … Але мені це подобається, тому що я знаю, що у нього є всі відповіді, які мені потрібні. Він точно знає, чого хоче ».

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

Актор Колм Фіоре, який виконав роль детектива Чарльза Гаттіса, добре знайомий глядачам за фільмами «Місто ангелів», «Хроніки Ріддіка», «Час розплати»: «Я вважаю, що це провокаційний фільм, який, сподіваюся, змусить нас поставити собі кілька складних питань. Наприклад, які обмеження ми можемо просити в рамках закону? Коли ступінь нагляду перегинає межу? Як і коли мораль, етика заважають уряду у вирішенні питань запобігання злочинності? В цьому суть того, про що ми говоримо в фільмі «Анонім» і в усьому світі прямо зараз».

Ендрю Ніккол – новозеландський кінорежисер, сценарист і продюсер, в основному відомий як творець фантастики і антиутопії. Дебютував в кіно з фільмом «Гаттака». Фільм отримав високі оцінки кінокритиків і безліч нагород на кінофестивалях.

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

Як і всі фільми Ендрю Ніккола, «АНОНІМ» – це блискуче витончений підхід до взаємодії технологій з нашим життям. Це сприяло надзвичайно складному підходу до створення фільму.
«Візуально, це дуже складний фільм, – зізнається Оуен зі сміхом, – знадобилося трохи часу, щоб звикнути, бо ми зображували світ, в якому персонажі – тому що ми можемо отримати доступ до всього з нашого минулого в будь-який час – постійно реагували на стимули, які ми не могли бачити, поки ми знімали сцени».

Анонім Аманда Сейфрід і Клайв Оуен

Цікаві факти:
• Аманда Сейфред грала в іншому фільмі Ендрю Ніккола “Час” (2011)
• У роботі над декораціями майбутнього творці надихалися стилістикою радянського тоталітаризму
• Зйомки картини «Анонім» (Anon) стартували в серпні 2016 року в Нью-Йорку
• Світовий реліз стрічки відбудеться на стрімінговій платформі Netflix

Дата релізу: 3 травня 2018 року

Режисер-постановник: Ендрю Ніккол («Гаттака», «Збройний барон», «Час»)
Продюсери: Ода Шефер, Деніел Баур («Патерсон», «Моя земля»), Деніел Бекерман, Олівер Сімон («Патерсон», «Моя земля»)та ін.
Автор сценарію: Ендрю Ніккол («Шоу Трумана», «Термінал», «Гаттака», «Збройний барон»)
Художник-постановник: Філіп Айві, Олександра Марінкович, Крістофер Харгадон
Композитор: Крістоф Бек
Дистриб’ютор на території України: Кінокомпанія ММД
Жанр: фантастика, трилер
Тривалість: 100 хв.
У ролях: Клайв Оуен («Місто гріхів», «Не спійманий – не злодій», «Ідентифікація Борна», «Ціна зради», «За межею»), Аманда Сейфрід («Знедолені», «Час», «Дорогий Джон», «Мамма MIA!»,«Листи до Джульєтти»), Колм Фіоре (« Місто ангелів», «Хроніки Ріддіка», «Час розплати»), Соня Уолгер, Марк О’Брайен, Джо Пінг, Іддо Голдберг та інші

Коментарі