kinowar.com

Французька романтична комедія «По(друг)а» виходить у прокат

 18.04.2018  Новини, Трейлер

26 квітня на екрани українських кінотеатрів виходить французька романтична комедія «По(друг)а».

Головний герой фільму Вінсент після складного розриву з дівчиною вирішує ніколи більше не піддавати своє серце важким ударам кохання. Він знімає квартиру на пару зі своїм старим перевіреним другом Нефелі. І так уже сталося, що Нефелі жіночої статі. Золоте правило помешкання: ніяких серйозних стосунків з третіми особами! Дозволені тільки зустрічі на одну ніч, не більше! Але після кількох тижнів спільного проживання Вінсент зустрічає Джулі і порушує правило. Що на це скаже Нефелі?

Французька романтична комедія «По(друг)а»

Головні ролі у фільмі виконали Вільям Лебхіл («Шукайте жінку») та Марго Бансійон.
«По(друг)а» – дебютний фільм Віктора Сен Макарі: до того як зняти своє перше кіно, він 7 років працював у культовій французькій кіностудії Gaumont. Його завданням був відбір сценаріїв.

За словами режисера, він хотів показати нестандартний броманс – «платонічну дружбу». «Всупереч сформованій кінотрадиції, я хотів зробити братюнями різностатеву пару. Адже в наш час дружба між чоловіком і жінкою не здається чимось дивним» – коментує Сен Макарі. Сюжет узятий із особистого досвіду режисера – свого часу він знімав квартиру разом зі своєю подругою, і був змушений постійно відбиватися від питань про їхні стосунки.

Французька романтична комедія «По(друг)а»

Особливу роль у стрічці грає Париж. Незважаючи на легкий сюжет, Сен Макарі хотів показати атмосферу, яка склалася в місті після атак 2015 року. Крім того, головні герої живуть на північному сході міста. «Я хотів показати звичайні житлові квартали Парижа, а не місто-музей» – пояснює режисер.

Французька романтична комедія «По(друг)а»

«По(друг)а» виходить в український прокат 26 квітня.

Медіапартнери: Максі ТВNRJФокусWoMoХочуМоє містоKinoFilms

Коментарі