kinowar.com

Ахтем Сейтаблаєв презентує офіційний трейлер і постер фільму “Кіборги”

Команда фільму «Кіборги» презентує офіційний трейлер і постер художнього фільму Ахтема Сеітаблаєва про нашу сучасну історію. Фільм знятий Ідас Філм за підтримки Держкіно України і вийде в кіно вже 7 грудня.

«Кіборги» – фільм не про війну, а про мир, який зароджується всередині цієї війни. Його герої багато міркують про те, чому все це сталося, навіщо вони тут і яку країну хочуть побудувати.

Кіборги

«Ми дуже старалися показати у фільмі історію людей, які, незалежно від освіти, та професії, приїхали захищати Україну. Це не лише воєнна історія, скільки історія про смисли. Наш фільм про те, за що воюють наші хлопці, про що вони думають і чим дихають. Тут ви побачите внутрішні конфлікти, любов, дружбу і силу духу. А ще для них не важливо, якою мовою вони говорять – важливо те, що стоїть за їхніми словами», – поділився режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв.

Кіборги

«П’ятеро головних героїв – це збірні образи, які були списані з реальних кіборгів. Серед героїв фільму є представники Збройних сил та добровольчого підрозділу, юний патріот і дорослий боєць, що не всидів на дивані перед телевізором. Так само було і в терміналі: там зустрічалися різні люди, для яких захист батьківщини став справою честі. Консультації і численні інтерв’ю, на основі яких і був написаний сценарій, я отримала від бійців Андрія Шараскіна, Євгенія Жукова, Олександра Трепака, надихалася подвигами Євгенія Межевікіна, Кирила Недрі і багатьох інших бійців, що утримували аеропорт», – Наталя Ворожбит, сценарист фільму.

Кіборги

«Ще одним героєм фільму став мобільний зв’язок, адже для хлопців дуже важливий був зв’язок із зовнішнім світом, із рідними, між собою. І ми вдячні, що оператор Київстар підтримав наш фільм і допоміг реалізувати якісні зйомки», – розповіла продюсер фільму Іванна Дядюра.

Кіборги постер

«На мою думку, фільм «Кіборги» виходить дуже на часі. Ми не маємо права забувати тих, хто дав змогу нам щоранку прокидатися і робити свою роботу. Я дивитимуся фільм разом з усіма глядачами, але я впевнений в одному – нам потрібно щодня пам’ятати про ці події», – сказав голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

За їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна! Це історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у статусі, походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця!

Сторінка у FB: facebook.com/kiborhy

«КІБОРГИ»

Жанр: воєнна драма, бойовик
Автор сценарію: Наталя Ворожбит
Режисер-постановник: Ахтем Сеітаблаєв
Продюсер: Іванна Дядюра
Оператор-постановник: Юрій Король
Художник-постановник: Шевкет Сейдаметов
Художник по костюмах: Надія Кудрявцева
Художник по гриму: Ліліана Хома
Кастинг-директор: Ольга Клименко
Монтажер: Сергій Клепач

Актори стрічки:
Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Роман Ясинський, В’ячеслав Довженко, Костянтин Темляк, Роман Семисал, Наталія Мосейчук, Олександр Загородний, Владислав Журенко
Реальні прототипи героїв: Олександр Трепак, позивний «Редут», Андрій Шараскін, позивний «Богема», Євгеній Жуков, позивний «Маршал», Кирило Недря, позивний «Доцент», Євгеній Межевікін, позивний «Адам»

Хронометраж: 112 хв.
Дата релізу: 7 грудня 2017
Кінопрокатник: Ukrainian Film Distribution
Кількість копій: 200 +

Коментарі