kinowar.com

Бен Стіллер про руйнування в Україні: «Страшніше, ніж у кіно»

 23.06.2022  Новини

В інтерв’ю BBC голлівудський актор, що днями побував у Львові, Києві, а також у зруйнованих містах Макарів і Ірпінь Київської області, розповів про свої враження від побаченого.

Стіллер каже, що спочатку йому здалося, ніби він перебуває посеред фільму. Адже він актор і одразу мислить з професійної точки зору. Проте потім приходить розуміння, що це реальність, а не кіно, і охоплюють жах і біль.

Він також розповів, що, рухаючись із заходу України ближче до сходу, відмітив, що західні регіони, той же Львів, живуть більш-менш звичним, нормальним життям, окрім комендантської години, коли «життя завмирає і стає трохи не по собі». А от далі починаються блокпости та все більші і частіші руйнування, і «це шокує».

Кияни, за словами актора, теж намагаються повернутися до звичного життя, але відчутно, що люди бояться, що війна до їх міста може повернутися будь-якої миті.

Також Стіллер розповів, що, спілкуючись з біженцями, почув чимало лячних історій про те, як матерям доводилося під звуки обстрілів і падаючих ракет хапати дітей і тікати без нічого, без речей і їжі, зі своїх домівок у невідомому напрямку… «Я спробував уявити себе у такій ситуації… Що я робив би, якби над моїм будинком загула ракета… Господи, я не знаю…».

Раніше актор заявив, що злочинні дії росії вимагають «жорсткої реакції».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі