kinowar.com

Благодійні покази фільму «Клондайк»

Фонд Притули та мережа кінотеатрів Multiplex організовують благодійні покази фільму «Клондайк»

Мережа кінотеатрів Multiplex у партнерстві з Благодійним фондом Сергія Притули проведуть благодійні покази фільму «Клондайк» режисерки Марини Ер Горбач — претендента на Оскар від України. Всі отримані кошти з проданих квитків будуть передані Фонду та підуть на допомогу ЗСУ. Допрем’єрні покази відбудуться 2 листопада, квитки вже доступні на сайті мережі та в мобільному застосунку. 

В широкому прокаті українські глядачі зможуть подивитися фільм «Клондайк» у кінотеатрах з 3 листопада 2022 року.

Фонд Притули та мережа кінотеатрів Multiplex організовують благодійні покази фільму «Клондайк»

Події фільму розгортаються у липні 2014 року на Донбасі. Молоде подружжя готується стати батьками. Попри постійні сварки, чоловік і брат дружини прагнуть одного — евакуювати вагітну жінку. Та вона відмовляється їхати навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

«Клондайк» — це четверта повнометражна робота Марини Ер Горбач, який цього року змагатиметься за номінацію на премію «Оскар» у категорії «Найкращий міжнародний художній фільм» від України. Світова прем’єра стрічки відбулася на Санденсі — найбільшому фестивалі незалежного кіно в США, де вона здобула Приз за Найкращу режисуру. Фільм також був представлений на Берлінському міжнародному кінофестивалі в програмі Panorama, де отримав Приз екуменічного журі та Приз глядацьких симпатій, та має вже понад двадцять нагород міжнародних фестивалів по всьому світу.

Головну роль виконала Оксана Черкашина («Погані дороги»), акторка театру і кіно, володарка Премії кінокритиків «Кіноколо». Доповнили каст Сергій Шадрін («Чорний ворон») і Олег Щербина («Черкаси», «І будуть люди»).

Українські продюсери: Марина Ер Горбач, Святослав Булаковський (Kedr Film). Турецький продюсер — Мехмет Баґадир Ер (Protim V.P.). Фільм створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Український дистриб’ютор — кінокомпанія «Артхаус Трафік».

MULTIPLEX — найбільша мережа кінотеатрів в Україні заснована у 2004 році.

Благодійний фонд Сергія Притули — один із найбільших українських благодійних фондів, який допомагає Збройним силам України та цивільним, постраждалим від повномасштабного російського вторгнення в Україну.

В широкому прокаті українські глядачі зможуть подивитися фільм «Клондайк» у кінотеатрах з 3 листопада 2022 року.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі українські фільми про війну з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.