kinowar.com

«Болотяну істоту» за коміксами DC може поставити режисер «Логана»

 02.02.2023  Новини

Джеймс Менголд («Переступити межу», «Потяг до Юми», «Перерване життя», «Росомаха», «Логан», «Форд проти Феррарі» і майбутній «Індіана Джонс і реліквія долі») веде переговори з керівництвом студій DC та Warner щодо екранізації горор-коміксу «Болотяна істота», повідомляє The Hollywood Reporter.

Днями новий керівник студії DC Джеймс Ганн якраз оприлюднив плани на кілька найближчих років, куди серед іншого потрапили два фільми про Бетмена, один про Супермена… і «Болотяна істота». За його словами, цей горор має стати одним з ключових проєктів у новому дісішному всесвіті і закрити так звану першу фазу.

У соцмережах Менголд написав, що є великим шанувальником цього супергероя і що вже мав розмову з Джеймсом Ганном і продюсером Пітером Сафраном, з якими поділився своїми ідеями щодо майбутньої адаптації.

Персонаж Болотяна істота з’явився на сторінках коміксів у 1971 році, а у 1982-му вийшла екранізація від режисера «Кошмару на вулиці В’язів» Веса Крейвена. З тих пір нових перенесень на великий екран не було.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.