kinowar.com

«Брати Супер Маріо в кіно» демонструють приголомшливі касові збори

 11.04.2023  Новини

Видання The Hollywood Reporter пише, що анімаційний фільм «Брати Супер Маріо в кіно» заробив за перший вікенд 377,5 мільйона доларів у світовому прокаті.

Це найкращий результат за всю історію анімації (при цьому слід зазначити, що виробничий бюджет фільму склав відносно скромні 100 мільйонів). Раніше найуспішніший старт належав діснеївському мультфільму «Крижане серце 2» (358 мільйонів доларів у перші вихідні).

Стосовно частки американського бокс-офісу вона склала 204,6 млн доларів (це був подовжений вікенд через святкування католицької Пасхи). Це другий найкращий результат серед усіх анімацій в американському прокаті після «Суперсімейки 2».

«Брати Супер Маріо в кіно» – це екранізація легендарної серії відеоігор про водопровідника Маріо, створена анімаційною студією Illumination спільно з компанією-виробником відеоігор Nintendo. За сюжетом двоє братів-водопровідників мають визволити з ув’язнення принцесу Піч. Голоси головних героям в оригіналі подарували Кріс Пратт і Аня Тейлор-Джой.

Критики поставили фільму середні оцінки. На сайті Rotten Tomatoes рейтинг «Братів Супер Маріо» наразі складає 56% на основі 210 голосів.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.