kinowar.com

Кім Кардаш’ян зіграє у новому сезоні «Американської історії жахів»

 11.04.2023  Новини

Світська левиця, теледіва і членкиня відомого американського сімейства Кім Кардаш’ян готує акторський дебют. Багатійка виконає одну з провідних ролей у майбутньому дванадцятому сезоні горор-антології «Американська історія жахів», повідомляє The Hollywood Reporter.

Новий сезон називатиметься «Американська історія жахів: Делікатні». Сюжет вперше в історії шоу базуватиметься на книзі, а не на оригінальному сценарії. А саме в основу розповіді буде покладено твір письменниці Даніель Валентайн «Делікатне становище». Роман от-от має з’явитися у книжкових крамницях, а описують його як «феміністський омаж «Дитині Розмарі».

Разом із Кардаш’ян одну з головних героїнь зобразить Емма Робертс, котра грала у кількох попередніх сезонах. За словами творця антології Раяна Мерфі, дванадцятий сезон буде «амбітним», а образ Кардаш’ян «смішним, стильним і жахним».

Шоуранером цього разу виступить Геллі Файффер, котра працювала над іншою антологією Мерфі – «Американською історією злочинів». Зйомки мають стартувати вже цього місяця, але дата виходу наразі невідома.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.