kinowar.com

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд. Тож Голлівуд має вибачитися перед актором

 02.06.2022  Новини

Джонні Депп нарешті виграв судову справу проти колишньої дружини Ембер Герд, яка звинувачувала актора у домашньому насиллі. Присяжні вирішили, що ніякого насилля не було. Тож тепер Герд має виплатити Деппу 15 мільйонів доларів моральної компенсації за дифамацію.

Нагадаємо, вперше суд між Деппом і Герд відбувся у 2016 році, коли одна з найкрасивіших і найзірковіших голлівудських пар з гучним скандалом розлучилася. 2018 року Ембер почала розповідати журналістам різних відомих видань, що екс-чоловік нібито знущався над нею, лупцював, чинив усіляке фізичне і сексуальне насилля. Тоді адвокати Деппа подали судовий позов про наклеп проти Герд та деяких видань, що опублікували її красномовні розповіді (зірку підтримали бувші подружка і дружина Кейт Мосс та Ванесса Параді, які заявили, що у стосунках Джонні був ніжним і ніколи не піднімав руку). А адвокати Герд відповіли зустрічним позовом про наклеп зі сторони адвокатів Деппа, які назвали історії про насильство «містифікацією».

У 2020 році Джонні Депп програв у Лондоні суд про наклеп проти британської газети The Sun, яка надрукувала ряд статей про домашнє насилля, яке нібито терпіла Ембер у шлюбі з Деппом. Тоді суд постановив, що більшість з описаних випадків насильства дійсно мала місце. І хоча актор провину не визнав і заявив, що буде апелювати, аби довести свою правоту і очистити репутацію, реноме і кар’єра були зруйновані. Так звана «культура скасування» зробила Деппа небажаним у Голлівуді, соцмережі сповнилися хейтерством, а студії відмовилися працювати з актором. Зокрема Warner звільнила його із багатомільйонної франшизи «Фантастичні звірі».

Нова судова справа була відкрита у місті Ферфакс, штат Вірджинія. Безпосередньо сам судовий процес (до речі, цілковито публічний) розпочався 11 квітня і тривав шість тижнів. Присяжні заслухали 38 свідків зі сторони Деппа і 24 свідки зі сторони Герд, а також свідчення самих ексів. Були оприлюднені десятки особистих текстових повідомлень, фото та відео, дані медичних карток, приватні записи під час домашніх суперечок і навіть інтимної близькості. Розгляд не був простим, та нарешті прозвучав довгоочікуваний вердикт: Ембер Герд усе вигадала. Також протягом суду стало відомо, що красуня страждає біполярним розладом і суїцидальними настроями.

Тож тепер Голлівуд безперечно має перепросити в актора і реанімувати його загиблу кар’єру. А от кар’єрі Герд, мабуть, прийшов остаточний кінець. Інтернетом вже гуляє петиція з вимогою прибрати акторку з продовження «Аквамена». І з іншими проектами напевно буде те саме.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі