kinowar.com

«Вавилон» з Бредом Піттом і Марго Роббі жахливо провалився

 28.12.2022  Новини

Як повідомляє Deadline, студія Paramount зазнала величезних збитків через випуск стрічки «Вавилон», в якій зіграли Бред Пітт і Марго Роббі.

Вавилон – це ретро-історія про Голлівуд, про епоху 1920-х років, коли відбувся перехід від німого кіно до звукової ери. Зняв картину режисер «Ла Ла Ленда» Дам’єн Шазель. Окрім Пітта і Роббі ролі виконали Тобі Магвайр, Олівія Вайлд, Самара Вівінг, Макс Мінгелла, Кетрін Вотерстон, Джин Смарт, Ерік Робертс та інші.

Фільм триває три години, що для драмедії, яка аж ніяк не є блокбастером, надто довго. Стартовий вікенд в Америці приніс творцям стрічки 3,6 млн доларів (5,3 млн з урахуванням Різдва). Виробничий бюджет «Вавилона» становив 80 млн доларів, і приблизно ту саму суму було витрачено на маркетинг. Для прибутку фільму необхідно буде зібрати щонайменше 250 млн доларів у світовому прокаті, але за нинішніх показників це виглядає малоймовірним. Це найпровальніший результат у кар’єрах Пітта і Роббі.

При цьому рецензії нова робота Шазеля отримала змішані, 55% позитиву на «томатах». Але у той же час здобула п’ять номінацій на премію «Золотий глобус».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.