kinowar.com

Ванесса Кірбі, Джеймс Нортон і Пітер Сарсгаард у яскравому бекстейджі українського трилера «Ціна правди»

28 листопада відбудеться прем’єра фільму-події «Ціна правди» від номінантки на премію «Оскар» Аґнєшки Голланд. Картина розповідає історію британського журналіста Ґарета Джонса та показує найтрагічніші події України 1932-1933 років його очима.

Творці фільму презентували яскравий бекстейдж, у якому відомі та зіркові виконавці головних ролей – Ванесса Кірбі, Джеймс Нортон і Пітер Сарсгаард – поділилися своїми враженнями від зйомок і розповіли про важливість тем, які підіймає проєкт.

«Варто сподіватися, що ця історія про надзвичайну мужність спонукатиме багатьох зробити щось схоже заради правди і стати на захист людей, про яких ідеться у цьому фільмі»Ванесса Кірбі.

Ванесса Кірбі

«Я закохався у цей фільм, тому що відчуваю, що це – дуже важливий фільм. Це дуже важлива історія, яку потрібно розповісти світу. Такі люди, як герої нашого фільму Ґарет Джонс та Ада Брукс, це такі самі люди, як і ми з вами. У будь-якому поколінні, в будь-якій Західної Європи є багато наляканих людей. Людей, які заплуталися, і також багато таких людей, як Ґарет, які намагаються знайти свого роду правду, розв’язання проблеми» – Джеймс Нортон.

Джеймс Нортон

«Ми живемо в такі часи, коли нам дуже потрібні такі ось «Ґарети Джонси». Я хочу сказати, що нам потрібні сміливі люди, які підуть у світ і почнуть правдиво висвітлювати те, що у ньому відбувається» – Пітер Сарсгаард.

Пітер Сарсгаард

Читайте також:

Найкращі українські фільми нового часу

Коментарі