kinowar.com

«Ведмідь під кайфом» зібрав більше, ніж очікувалося, і може отримати сиквел

 27.02.2023  Новини

Заснований на неймовірному реальному факті чорнокомедійний трилер режисерки Елізабет Бенкс «Ведмідь під кайфом» став одним з лідерів американського бокс-офісу за результатами вікенду 24-26 лютого, повідомляє Variety.

Аналітики прогнозували стрічці не більше 20 мільйонів доларів у домашньому прокаті за перші вихідні. Але фільму вдалося заробити 23,1 мільйона і зайняти друге місце (всього у світі картина зібрала 28,4 млн). Лідером американського прокату залишився марвелівський екшн «Людина-мураха і Оса: Квантоманія» (плюс 32,2 млн до загальної суми), але при цьому блокбастер продемонстрував найбільше падіння на другому вікенді за всю історію MCU.

«Ведмідь під кайфом» заснований на інциденті, що стався у штаті Теннессі у 1985 році. Тоді наркоконтрабандист стрибнув з літака разом з вантажем (34 кіло колумбійського кокаїну), але його парашут не розкрився, і перевізник загинув. Мішки з наркотиками, що впали посеред лісу, знайшла ведмедиця і… нанюхалася…

Автори стрічки вже заявили, що мають ідею для сиквела. Успіх у прокаті має посприяти тому, аби продовження швидше пішло у виробництво.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.