kinowar.com

Вийшли офіційні трейлер та постер фільму “Таємничий сад” з Коліном Фертом

Продюсер популярних сімейних франшиз «Гаррі Поттер» та «Пригоди Паддінгтона» Девід Хейман підготував нову екранізацію відомого бестселлера Френсіс Ходжсон Бернетт «Таємничий сад». Популярний роман вже неодноразово привертав увагу кінематографістів, проте цього разу стрічка буде відрізнятися неймовірною комп’ютерною графікою та новим підходом до адаптації.

За сюжетом фільму дівчинка-сирота Мері Леннокс переїздить до маєтку свого дядька Арчибальда Крейвена. Одного разу Мері знаходить за високим парканом фантастичний сад із пальмами, яскравими квітами та екзотичними птахами. Разом із друзями вона має розкрити таємницю цього дивовижного місця.

Таємничий сад Колин Ферт

Таємничий сад / The Secret Garden
Дата старту: 7 травня
Жанр: пригоди, фентезі, сімейний
Хронометраж: уточнюється
Продюсер: Девід Хейман – франшизи Гаррі Поттер, Пригоди Паддінгтона
Режисер: лауреат премії BAFTA® Марк Манден
Сценарист: лауреат премії BAFTA® Джек Торн

У ролях: лауреат премії Oscar® Колін Ферт (“Король говорить!”, серія “Kingsman”, “Мамма Міа!”), лауреат премії BAFTA® Джулі Волтерс (“Пригоди Паддінгтона” , серія “Гаррі Поттер”, “Мамма Міа!”), феноменальна Діксі Егерікс (серіал “Патрик Мелроуз”, “Маленький незнайомець”)

Таємничий сад

● Ко-продукцією стрічки займаються компанія Хеймана Heyday Films та StudioCanal.
● Для написання сценарію був найнятий виключно талановитий автор та драматург Джек Торн. За його плечима велика кількість робіт, розрахованих для дітей та підлітків, він однаково пише оригінальний матеріал, адаптує класику та продовжує класичні серії (“Гаррі Поттер та Прокляте дитя”, “Темні матерії“, “Скінс” серед багатьох інших).
● В січні 2018 року було оголошено, що стрічку зніме тричі лауреат Британської кіноакадемії за режисуру Марк Манден (“Утопія”, “Чорні вітрила”, “Скарби нації”).
● В квітні 2018 року було оголошено, що британські зірки, одні з найтитулованіших акторів сьогодення – Колін Ферт та Джулі Волтерс, приєднались до касту. Цього ж місяця почались зйомки.
● Композитором стрічки виступив лауреат премії Oscar® Даріо Маріанеллі (“Спокута”, “Пригоди Паддінгтона 2”); за костюми відповідала Мішель Клептон, відома роботою над шоу “Гра престолів” та “Корона”; оператор – Лал Кроулі (“Чорне дзеркало”, “Утопія”); VFX-артисти працювали над стрічками студії Marvel.

Таємничий сад

Український глядач порине в неповторну атмосферу адаптації сімейного фентезі “Таємничий сад” з 7 травня 2020 року.

Таємничий сад постер

Дивіться також:

Найбільш очікувані фільми 2020 року

Коментарі