kinowar.com

Вийшов офіційний постер комедії «Мої думки тихі» з Ірмою Вітовською

Представляємо офіційний постер комедії «Мої думки тихі», дебютного повнометражного фільму режисера Антоніо Лукіча.

Фільм розповідає історію про молодого звукорежисера Вадима. Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» і вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима. У головних ролях – Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський.

Представляємо офіційний постер комедії «Мої думки тихі», дебютного повнометражного фільму режисера Антоніо Лукіча. Фільм розповідає історію про молодого звукорежисера Вадима. Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» і вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима. У головних ролях – Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський. • Світова прем'єра фільму пройшла у конкурсній секції East of the West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де фільм отримав Спеціальну премію журі. • Українська прем’єра картини відбулася в рамках Національної конкурсної програми 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю, де фільм відзначено Призом глядацьких симпатій, премією за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська), спеціальним згадуванням (Андрій Лідаговський). • Національна премія кінокритиків України КІНОКОЛО за відкриття року (премія за найкращий повнометражний дебют) та найкращу жіночу роль (Ірма Вітовська). • Премія глядацьких симпатій кінофестивалю «Лістапад» (Мінськ). Фільм виходить у широкий український прокат 2 січня 2020 року. Кінопроєкт «Мої думки тихі» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Спродюсували картину Алла Бєлая та Дмитро Суханов (студія «Toy Cinema»). Зйомки проходили в Києві, у Карпатах та на Закарпатті.

• Світова прем’єра фільму пройшла у конкурсній секції East of the West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де фільм отримав Спеціальну премію журі.
• Українська прем’єра картини відбулася в рамках Національної конкурсної програми 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю, де фільм відзначено Призом глядацьких симпатій, премією за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська), спеціальним згадуванням (Андрій Лідаговський).
• Національна премія кінокритиків України КІНОКОЛО за відкриття року (премія за найкращий повнометражний дебют) та найкращу жіночу роль (Ірма Вітовська).
• Премія глядацьких симпатій кінофестивалю «Лістапад» (Мінськ).

Фільм виходить у широкий український прокат 16 січня 2020 року.

Кінопроєкт «Мої думки тихі» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору
Держкіно. Спродюсували картину Алла Бєлая та Дмитро Суханов (студія «Toy Cinema»). Зйомки проходили в Києві, у Карпатах та на Закарпатті.

Мої думки тихі / Мои мысли тихие

комедія
Украина, 2019 / 104 хв.

Режисер: Антоніо Лукіч
У ролях: Ірма Вітовська-Ванца, Андрій Лідаговський

Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, молодий звукорежисер Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Читайте також:

10 найкращих українських фільмів часів Незалежності

Коментарі