kinowar.com

Вийшов офіційний трейлер фільму «Королі репу»

Пропонуємо до вашої уваги офіційний трейлер фільму «Королі репу» режисера Мирослава Латика – стрічка з’явиться в українському прокаті з 3 серпня. Головні ролі виконали Михайло Дзюба, Wellboy (Антон Вельбой), Ірма Вітовська, Карина Химчук та інші. Композитором і саундпродюсером фільму виступив Cepasa (Павло Ленченко).

З перших кадрів трейлеру глядачі знайомляться з головними героями фільму – Дімою «Казаном» та його найкращим другом Женею «Арахісом». Казан – талановитий хлопець: він мріє стати музикантом і читати реп, він закоханий і наче це взаємно. Але йому потрібні гроші, і коли Казану пропонують легко і швидко заробити, він погоджується і… потрапляє в кримінальну історію. Хлопець шукає вихід і намагається зіскочити, але ставки в цій грі тільки підвищуються.

Стрічка, що вдало поєднала кримінальну інтригу, любовну історію, яскраву музику та стильний візуальний ряд, стала фаворитом Одеського Міжнародного Кінофестивалю (2021), де і відбулась її прем’єра. Пізніше «Королі репу» отримали безліч відзнак та схвальних відгуків на міжнародних кіно івентах, здобувши імідж «нового культового українського блокбастера».

Королі репу найкраще українське кіно 2021

Музичний ряд – важлива і яскрава складова фільму: тут лунають композиції відомих музикантів, таких як Kalush, Cepasa, KAZKA, Crechet, Антон Вельбой (Wellboy), який зіграв одного з головних героїв Женю «Арахіса», а також можна почути треки українських реперів.

В несподіваній ролі в стрічці виступила зірка українського кіно і театру Ірма Вітовська: роль не головна, але зворушлива й драматична.

Королі репу

Молоді харизматичні актори й майстри екрана, потужні саундтреки, оригінальна історія, схвальні відгуки кінокритиків, неочікувані повороти сюжету – все це робить «Королів репу» однією з головних та очікуваних прем’єр прийдешнього літа.

Королі репу

Країна: Україна

Кінотеатральний реліз: 3 серпня 2023 року

Хронометраж: 100 хвилин

Жанр: кримінал, музика, мелодрама, драма

Режисер-постановник: Мирослав Латик

Продюсери: Юрій Мінзянов, Дмитро Мінзянов

В головних ролях: Михайло Дзюба, Антон Вельбой (Wellboy), Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис

Оператор-постановник: Денис Демидович

Сценаристи: Мирослав Латик, Роман Магрук, Олексій Комаровський

Композитор, саундпродюсер: Cepasa

Виробництво: Kristi Films за участі UPHub та підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Дистриб’ютор: ADASTRA CINEMA

Інформаційні партнери: М1 музичний телеканал, радіостанція “Наше Радіо”

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі