kinowar.com

Вийшов трейлер нового фільму Вуді Аллена

 24.09.2020  Новини, Трейлер

“Вольга Україна” представляє  український трейлер нової романтичної комедії “ФЕСТИВАЛЬ РІФКІНА”. Лауреат чотирьох премій “Оскар” Вуді Аллен повертається до неймовірної Іспанії вперше після “Вікі Крістіна Барселона” з атмосферною романтичною стрічкою, в якій разом сплітаються гумор, пригоди, мальовничі краєвиди та закулісся престижного кінофестивалю.

“Фестиваль Ріфкіна” – фільм-відкриття 68 Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні.  Прем’єра в українських кінотеатрах – 31 грудня. 


Жанр
: романтична комедія

Автор сценарію та режисер: Вуді Аллен – Світське життя, Дощовий день в Нью-Йорку, Вікі Крістіна Барселона

Фестиваль Рифкина

У ролях: 

Воллес Шоун – Шлюбна історія, Історія іграшок, Манхеттен

Крістоф Вальц – 007: Спектр, Джанго вільний, Безславні виродки

Джина Ґершон – Кіллер Джо, Showgirls, Без обличчя

Луї Ґаррель – Маленькі жінки, Офіцер і шпигун, Мій король

Єлена Аная – Диво-жінка, Шкіра, в якій я живу, Ван Хелсінг

Сімейна пара з Америки вирушає на фестиваль у Сан-Себастьяні, де занурюється у дивовижну атмосферу чарівного іспанського міста і магії кіно і потрапляє в незабутні романтичні пригоди.

Фестиваль Рифкина

Шанувальник кіно Морт Ріфкін супроводжує свою дружину-публіциста Сью на кінофестиваль в Сан-Себастьяні в Іспанії, стурбований тим, що її захоплення молодим клієнтом-режисером Філіпом може бути більше, ніж професійним. Крім того, Морт сподівається, що зміна обстановки дасть йому перепочинок в його боротьбі за створення першого роману, який би відповідав його неймовірно суворим стандартам.

Ріфкін скептичний до щедрої порції похвали, яку отримав фільм Філіпа, який сам він вважав банальним, адже наш герой захоплений класикою кіно, яку він колись викладав в якості професора. Настрій Морта поліпшується, коли він зустрічає доктора Джо Рохас, споріднену душу, чий шлюб з художником Пако також завдає їй болю. Поки дружина Сью проводить свої дні з Філіпом, відносини Морта з Джо поглиблюються, і він відроджує свою любов до класичних фільмів.

Наповнений абсурдистським гумором, “ФЕСТИВАЛЬ РІФКІНА” Вуді Аллена змішує прекрасний коктейль з романтики, любові до кіно і приголомшливої Іспанії, яка стає повноцінним героєм нового фільму.

Фестиваль Рифкина

Перші відгуки з кінофестивалю в Сан-Себастьяні:

Джонатан Ромні, “The Guardian”

Цю розважальну роботу  можна назвати авантюрною, в той час як актори стрічки вочевидь добре проводять час і впускають нас у свої пригоди: “Фестиваль Ріфкіна” однозначно має cвої переваги у порівнянні з комедіями сучасних авторів.

Фіонулла Халліган, “Screen Daily”

Нова стрічка Вуді Аллена відзнята в Сан-Себастьяні і презентована на відкритті престижного іспанського кінофестивалю. Фільм викликає посмішку, віддаючи шану кінокласиці, яку цитує Аллен у стрічці.

Джессіка Кіанг, “The New York Times”  

“Фестиваль Ріфкіна” – це типова стрічка Вуді Аллена, в позитивному сенсі. Ніби ви знайшли несподіваний запас десерту: досить солодкого, щоб нагадувати вам про гарні часи, які у вас колись були, незважаючи на все, що трапляється зараз.

Коментарі