kinowar.com

Вийшов трейлер фільму “Захисник” – новий фільм Ліама Нісона та Кетрін Винник

 06.12.2020  Новини, Трейлер

Вийшов перший офіційний локалізований трейлер до нової стрічки з Ліамом Нісоном – “Захисник”.

Разом з Ліамом Нісоном (“Список Шиндлера”, “Пасажир”, “Викрадена”) у екшн-трилері зіграли відома канадська акторка українського походження Кетрін Винник (“Вікінги”, “Темна вежа”) та Хуан Пабло Раба (“Нарко”, “Постріл у безодню”).

Захисник фільм з Ліамом Нісоном та Кетрін Вінник

Джим (Ліам Нісон) був найкращим професійним снайпером, але тепер він залишив війну в минулому і веде відокремлене мирне життя. Спокою приходить кінець, коли перед ветераном постає вибір: заступитися за беззахисного хлопчика, який випадково став свідком злочинів могутнього наркокартелю чи йти своєю дорогою? На рішення є лише кілька секунд. І з цього моменту Джиму доведеться самотужки протистояти кілерам, використовуючи весь свій досвід та майстерність.

Захисник фільм з Ліамом Нісоном та Кетрін Вінник

Режисером трилеру виступив Роберт Лоренц – постійний сопродюсер та другий режисер видатних стрічок Клінта Іствуда. Серед фільмів, над якими вони працювали разом – “Американський снайпер”, “Гран Торіно”, “Таємнича ріка”, “Крихітка на мільйон”.

Вихід на великі екрани “Захисника” запланований у першій половині 2021-го року. Більше подробиць очікується найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі