kinowar.com

Вийшов український трейлер мелодрами «Одного чудового ранку» з Леєю Сейду

 21.12.2022  Новини, Трейлер

Стрічка з зіркою «бондіани» та фільмів Веса Андерсона вийде в кіно в січні 2023 року

французьке кіно

19 січня в українських кінотеатрах вийде французька мелодрама «Одного чудового ранку». Головну роль виконала французька акторка Леа Сейду, відома зі стрічок «Спектр» і «Не час помирати» про агента 007, а також «Готель Ґранд Будапешт» і «Французький вісник». За свою акторську роботу в «Одного чудового ранку» вона була номінована на Премію Європейської кіноакадемії. Представлено офіційний український трейлер.

Головна героїня — молода мати Сандра, яка мешкає в Парижі. Її життя сповнене турботи про маленьку дочку та хворого батька, стан якого стрімко погіршується. Раптом у її житті з’являється нове захоплення — одружений науковець Клеман.

«Це дуже особистий фільм. У цій історії є речі, натхненні моїм життям. Я знаю про хворобу — мій батько страждав дегенеративною недугою… У цьому фільмі я хотіла опрацювати те, що траплялося зі мною кілька разів — коли ти стикаєшся з можливістю закохатися, попри сум та віддалення від болю»,  розповідає про свій задум режисерка Міа Хансен-Льове.

Одного чудового ранку фільм Франція

Акторський склад доповнили зірки французького кінематографа: Паскаль Ґреґґорі («Життя в рожевому кольорі», «Жанна д’Арк»), Мельвіль Пупо («Золота молодь», «З божої волі»), Ніколь Ґарсія («Люпен»).

Світова прем’єра відбулася на Двотижневику режисерів Каннського кінофестивалю 2022, де картина здобула Премію Label Europa Cinemas.

Одного чудового ранку фільм Франція

На сайті Metacritic картина набрала 86 балів та здобула позначку Must See. На рейтинговій платформі Rotten Tomatoes «Одного чудового ранку» має рейтинг 90% та відзнаку «Сертифікатована свіжість», яка присуджується фільмам із найкращими рецензіями. Видання The Telegraph назвало гру Леї Сейду «чудовою», IndieWire описало фільм як «легкий, але глибоко зворушливий», а The Wrap як «глибокий і захопливий портрет втраченого, знайденого та незмінного кохання». Hollywood Reporter і Vanity Fair назвали «Одного чудового ранку» одним із найкращих фільмів року.

Фільм «Одного чудового ранку» вийде в український прокат 19 січня.

Читайте також:

Найкращі французькі фільми

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі