kinowar.com

Вийшов український трейлер фільму про Мерілін Монро “Білявка” з Аною де Армас

 28.07.2022  Новини, Трейлер

Фільм “Білявка” готувався до виходу дуже довго (здається, первинні плани були ще на 2020 рік). Нарешті, біографічна драма про життя Мерілін Монро готова вийти на Netflix у вересні.

Чому цей проект варто було чекати? Тому що його режисер Ендрю Домінік раніше зняв два чудових нестандартних фільми з Бредом Піттом – “Як боязкий Роберт Форд убив Джессі Джеймса” та “Пограбування казино”, а також співпрацював з Ніком Кейвом над документалкою “This Much I Know to Be True”. Тобто його не цікавить голлівудський підхід до створення фільмів, бачення продюсерів та очікування аудиторії. Він художник, який не боїться створювати та експериментувати.

Головну роль неочікувано отримала Ана де Армас. Її типаж, здається, не співпадає на 100% з Мерілін, але Домінік щось розгледів у кубинській акторці та разом з гримерами створив майже точну копію Монро. Дійсно, коли переглядаєш перші кадри, а тепер і трейлер, видається, що це справді вона.

Сьогодні з’явився перший український трейлер, який ми і пропонуємо вашій увазі.

Похмуре бачення Ендрю Домініка ідеально співпадає з атмосферою відчаю та депресії, яка панувала в останні роки життя голлівудської ікони. Навряд чи фільм буде легким для перегляду, але ми впевнені, що це буде цікаво та неординарно.

Крім Ани де Армас у стрічці також зайняті Едрієн Броуді та Боббі Каннавале.

Прем’єра на Netflix 28 вересня.

Читайте також:

Найкращі ролі Ани де Армас

Найкращі ролі Едрієна Броуді

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.