kinowar.com

Новий фільм Скорсезе з ДіКапріо і Де Ніро не вийде цього року

 28.07.2022  Новини

Кримінальний трилер Мартіна Скорсезе «Вбивці місячної квітки» скоріш за все не вийде цього року, як планувалося. Продюсери обговорюють можливість показати стрічку на Каннському фестивалі у травні 2023, повідомляє Deadline.

Нагадаємо, «Вбивці місячної квітки» – екранізація однойменної документальної книги журналіста Девіда Ґренна, виданої у 2017 році. В ній розповідається про розслідування ФБР в Оклахомі в 1920-х роках. Там на індіанській землі, де жило плем’я осейджів, були виявлені колосальні запаси нафти, і ця знахідка зробила осейджів неймовірно багатими. Проте хтось почав вбивати індіанців одного за іншим, і федеральний агент-детектив невдовзі натрапив на грандіознішу змову.

Ролі у фільмі виконали Леонардо ДіКапріо, Роберт Де Ніро, Брендан Фрейзер, Джессі Племонс, Джон Літгоу та інші. Робота над стрічкою, яку профінансував стрімінг Apple TV+, тягнеться з 2017 року та декілька разів переривалася через пандемію. Реліз планувався на кінець 2022 року, аби проєкт втрапив в оскарівську гонку. Та тепер, коли йдеться про каннську прем’єру, очевидно, що якщо фільм і буде змагатися, то за «Оскар» 2024, а не за «Оскар» 2023.

Натомість до кінця року так само з прицілом на нагородний сезон Apple випустить історичну драму «Звільнення», в якій Вілл Сміт зіграв раба Пітера за часів громадянської війни в США, що тікає від рабовласника і приєднується до північної армії в боротьбі проти південних штатів за звільнення рабів. Але зауважимо, що якщо фільм і потрапить до гонки, і навіть якщо Сміт отримає номінацію за головну роль, сам актор оскарівську церемонію відвідати не зможе через десятирічну заборону на відвідування заходу після скандального ляпаса на церемонії 2022.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.