kinowar.com

“Все завжди і водночас” в кінотеатрах України

 24.10.2022  Новини, Трейлер

Фантастична комедія “Все завжди і водночас”, спродюсований Джо та Ентоні Руссо (“Месники: Війна нескінченності”, “Месники: Завершення”) з’явиться в українських кінотеатрах з 1 грудня. 

Найоригінальніший та найгучніший фільм студії А24 захопив серця та розуми фанатів по усьому світу і нарешті українські глядачі зможуть побачити фільм Дена Квана та Деніела Швайнерта на великих екранах.

“Все завжди і водночас” пропонує новий погляд на культовий концепт:

Ви можете бути будь-ким і будь-коли, адже в мультивсесвіті існують тисячі ваших Варіантів. Існують й тисячі версій Евелін – відома акторка, талановитий шеф-кухар, оперна діва або майстер бойових мистецтв. Вона може отримати доступ до спогадів, емоцій та неймовірних здібностей різних версій себе. Кажуть, що так можна врятувати світ. І якщо зовсім пощастить, то розібратися з найстрашнішим злом – власними податками.

Головну роль у фантастиці виконала Мішель Єо – зірка стрічок “Шан-Чі і легенда десяти кілець”, “Вартові Галактики 2”, “Шалено багаті азіати”, “Леді”, “Мемуари гейші”, “Тигр, що крадеться, дракон, що причаївся”, “Завтра не помре ніколи”. Одну з найяскравіших ролей у картині виконала Джеймі Лі Кертіс (франшиза “Хелловін”, “Ножі наголо”, “Чумова п’ятниця”, “Правдива брехня”). Також ключові ролі у фільмі зіграли Стефані Хсу (“Шан-Чі і легенда десяти кілець”, “Неймовірна Місіс Мейзел”), Дженні Слейт (“Веном”, “Обдарована”), Джонатан Ке Кван (“Індіана Джонс і Храм долі”), Джеймс Хонг (“Примарний патруль”, “Той, що біжить по лезу”).

У США новий фільм дуету Деніелів відкривав престижний мультимедійний фестиваль South by Southwest (SXSW). Сценаристи та режисери Деніел Шайнерт та Ден Кван, які працюють під псевдонімом “Деніели”, прославилися у 2016-му році завдяки культовій картині “Людина-швейцарський ніж” з Деніелом Редкліффом та Полом Дано. Нову роботу Деніелів випускає студія А24 у співпраці з продюсерами братами Руссо, які зняли чотири картини Marvel Cinematic Universe, серед яких фінальні частини “Месників”. Рейтинг “Все завжди і водночас” на Rotten Tomatoes – 95%, Metacritic – 81, Imdb – 8,1.

“Все завжди і водночас” з 1 грудня у кінотеатрах України.

Читайте також:

10 фільмів, які пояснюють, чому для росії все закінчиться погано

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.