kinowar.com

Вупі Голдберг відповіла хейтерам серіалів «Володар перснів» і «Дім дракона»

 08.09.2022  Новини

Як пише Deadline, актриса встала на захист серіалів і порадила інтернет-тролям «піти на роботу» чи «зайнятись чимось корисним».

Нагадаємо, серіал «Дім дракона» (приквел «Гри престолів») вийшов на HBO 21 серпня, а серіал «Володар перснів: Персні влади» (приквел повнометражних трилогій «Гобіт» і «Володар перснів») вийшов на Amazon 2 вересня. Обидва шоу отримали схвальні відгуки критиків, проте від глядачів напоролися на тотальну лайку.

Зокрема багатьох обурила наявність темношкірих персонажів (в «Перснях влади» є темношкірі гобіти, гноми і навіть ельфи, які раніше зображувалися виключно блідошкірими, а в «Домі дракона» фігурує чорношкірий лорд при дворі короля Візеріса). Хейтери аргументували свою претензію таким чином, що у Толкіна не було темношкірих персонажів, а у Середньовіччі, до якого апелює всесвіт Джорджа Мартіна, не могло бути чорних лордів.

Ось що на це відповіла Вупі Голдберг: «Звертаюся до усіх ненависників. Ви ж у курсі, що гобіти, ельфи, гноми, дракони… – це все вигадані істоти, яких немає в реальному житті? Тож поясніть, чому темношкірі актори не можуть зіграти вигаданих персонажів у вигаданому всесвіті?!.. Я б порадила тим, кого надто турбують темношкірі гобіти, знайти роботу і переключити увагу».

Актриса також зазначила, що подібної глядацької реакції слід очікувати і творцям майбутньої «Русалоньки», де діснеївську принцесу Аріель також зобразила темношкіра акторка.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.