kinowar.com

Хто на кого плюнув на Венеційському кінофестивалі

Навколо фільму «Не хвилюйся, серденько» продовжуються кипіти пристрасті і скандали. Днями відбулася святкова прем’єра стрічки на кінофестивалі у Венеції, і глядачам здалося, що під час показу за участю творчої групи актор Гаррі Стайлс плюнув на колегу Кріса Пайна.

Обидва сиділи у залі під час прем’єри. І коли Стайлс повертався на своє місце, він, проходячи повз Пайна, буцімто плюнув униз, навмисно забруднивши колезі ногу або черевик. У цей момент Пайн припинив оплески, подивився униз і усміхнувся… Такий висновок користувачі зробили з відеофрагменту, який потрапив до соцмереж.

Проте представники обох акторів заперечили існування будь-якого конфлікту між зірками і тим паче таку неприпустиму публічну поведінку. Вони заявили, що пліткарі надумали драму на пустому місці.

Цікаво, що на прес-конференції не з’явилася виконавиця головної ролі Флоренс П’ю, яка вийшла лише на червону доріжку вже увечері. Офіційно не встигла через занятість на зйомках другої частини «Дюни». А згідно чуткам через негативне ставлення до режисерки фільму Олівії Вайлд. Адже саме на зйомках «Не хвилюйся, серденько» Вайлд закрутила роман із Гаррі Стайлсом, хоча на той момент ще була заміжньою, і тодішній її чоловік Джейсон Судейкіс разом з дітьми приїздив до неї на знімальний майданчик. Вірогідно, Флоренс П’ю вбачила аморальність у поведінці Вайлд, або акторці не сподобалося, що режисерка втягнула у свою подружню брехню і зраду усю творчу групу.

З 22 вересня психологічний трилер «Не хвилюйся, серденько» можна буде побачити в українських кінотеатрах.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.