kinowar.com

Відсьогодні анімаційні фільми українсько-британського проєкту про вигорання I’M FINE можна переглянути на MEGOGO

Проєкт I’M FINE! (ВСЕ ГАРАЗД!) концентрується на тому, як зберегти психічне здоров’я, й залишатися мотивованими та працездатними у світі, який змінюється щохвилини.

українська анімація

З 10 по 30 жовтня на медіасервісі MEGOGO глядачі з України та Великої Британії мають можливість повторно переглянути анімаційні фільми проєкту безоплатно.

I’M FINE! (ВСЕ ГАРАЗД!) –  це рефлексія на тему емоційного вигорання від найталановитіших творців авторської анімації, яка зібрала 13 найбільш влучних висловлювань з цього приводу.

Проєкт був ініційований програмною директоркою українського анімаційного фестивалю LINOLEUM Анастасією Верлінською та засновником й журналістом британського видання Skwigly Animation Magazine Аароном Вудом до повномасштабної війни. Проте у контексті подій проєкт не лише не втратив актуальності, але й набув нових сенсів. Реалізація проєкту стала можливою за підтримки Британської Ради у межах Сезону культури Велика Британія/Україна.

Також, у межах проєкту на фестивалі актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM у вересні відбулись онлайн-лекції на тему вигорання та того, як його попередити. Двократна номінантка на премію «Оскар», британська режисерка Джоанна Квін та інші лектори поділились власним досвідом подолання творчої кризи та розповіли як обходитися з різними емоційними станами, гнітючими думками та переживаннями, і подолати колективну травму війни. Лекції викладатимуться на YouTube-канал фестивалю протягом жовтня.

Переглянути інтерв’ю авторів добірки I’M FINE! можна за посиланням.

Довідка

Facebook

Instagram

I’M FINE! — проєкт фестивалю актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM та британського видання Skwigly Animation Magazine, який реалізується за підтримки Британської Ради у межах Сезону культури Велика Британія / Україна.

Фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM — найбільший показ авторської анімації в Україні. Фестиваль складається з конкурсних програм, серії майстер-класів та лекцій від професіоналів індустрії, показів експериментальної анімації та відеоарту, тематичних позаконкурсних скринінгів та дитячої програми. Наша ціль — промотування незалежної анімації та створення сприятливих умов для розвитку анімаційної та суміжних індустрій в Україні. 

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі українські фільми про війну з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.