kinowar.com

Гнів людський: Джейсон Стейтем, Post Malone, Джош Гартнетт та Голт Маккеллані в ексклюзивному фрагменті фільму

 29.04.2021  Новини, Трейлер

До вашої уваги ексклюзивний фрагмент нового екшн-трилера Гая Річі “Гнів людський” за участю головної зірки фільму – Джейсона Стейтема, а також Джоша Гартнетта, Голта Маккеллані та Post Malone.

В уривку – частина сцени з черговим нападом на інкасаторів, серед яких тепер є загадковий чоловік на прізвище Хілл (Джейсон Стейтем). Тримаючи на мушці старожилу компанії Fortico Securities – Кулю (Холт Маккеллані), грабіжники вимагають віддати гроші з вантажівки “добровільно”, і якщо досвідчений інкасатор Дейв (Джош Гартнетт) розуміє, що логічно виконати їх вимогу, то у новачка Хілла на цей рахунок є своя думка…

фільм Гая Річі Гнів людський

Одного з грабіжників зіграв репер Post Malone – дев’ятиразовий номінант на премію “Grammy” і один з найпопулярніших сучасних музикантів (справжнє ім’я – Остін Річард Пост).

фільм Гая Річі Гнів людський

Дванадцятий повнометражний фільм Гая Річі – екшн-трилер “Гнів людський” з 13 травня стартує в Україні. Тільки в кінотеатрах, в тому числі у форматі IMAX.

За сюжетом “Гніву людського”, Джейсон Стейтем грає загадкового Хілла – холодного та стильного європейця, який опинився в центрі найгучнішої кримінальної історії Лос-Анджелеса. Відмінно підготовлена ​​група з легкістю грабує інкасаторські вантажівки, що перевозять мільйони вулицями Лос-Анджелеса. У Хілла є свої причини, щоб знайти всіх винних і розібратися в заплутаній інтризі, на яку у інших б пішли роки. Заради цього – він готовий перевернути все місто, яке неминуче пізнає гнів людський…

фільм Гая Річі Гнів людський

Компанію зірці “Форсажу: Гоббс та Шоу” і “Великого куша” Джейсону Стейтему у фільмі склали Скотт Іствуд (“Форсаж 8”, “Загін самогубців”), Голт Маккеллані (“Мисливець за розумом”, “Гренландія”), Джош Гартнетт (“Бульварні жахіття”, “Падіння Чорного яструба”), Едді Марсан (“Джентльмени”, “Шерлок Холмс”), Джеффрі Донован (“Чесний злодій”, “Сікаріо”), Лаз Алонсо (“Хлопаки”, “Аватар”) та Post Malone.

Читайте також:

Усі фільми Гая Річі, ранжовані від найгіршого до найкращого

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Найочікуваніші фільми 2021 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі